14-04: 90's Allround Party

Wie herinnert zich nog de Flippo's, Furby's en de Tamagotchi?
Typische rages uit een welbewogen decennia: de jaren 90. Een decennia dat bol stond van digitalisering. De Compact Disc verdrong de vinyl plaat en de computer verjoeg de typemachine.
Een decennia waarin de muziek steeds meer elektronisch werd waardoor er diverse nieuwe muziekstromingen ontstonden. In de 1e helft van de 90's domineerde vooral de Eurodance de hitlijsten met onvergetelijke hits van Haddaway, Captain Jack, T-Spoon en 2 Unlimited, terwijl de 2e helft in het teken stond van de (happy) hardcore met hits van Charly Lownoise en Mental Theo, Paul Elstak en de Party Animals. Nederlandstalige hits werden steeds populairder door de nieuwe artiesten Marco Borsato en Guus Meeuwis en de rockmuziek vierde hoogtij door artiesten als Metallica en Guns 'n Roses.
Maar ook een decennia waar men menig uurtje naar TV series zat te kijken als GTST, Beverly Hills 90210 en Melrose Place. Op MTV en TMF keek men naar de mooiste videoclips waardoor deze clips steeds belangrijker werden voor de muziekindustrie.

De vengaboys zongen in de 90's 'We like to party!" Dit gaan we zeer zeker doen op 19 september tijdens 90's allround in het Streeperkruis in Landgraaf. Of je nu wil genieten van de beste top 40 hits uit de 90's of stiekem nog eens een hakkende tiener wilt zijn, alle muziekstromingen zullen de revue passeren.

Kom al die oude bekenden en vrienden tegen en ga helemaal los tijdens deze 90's allround !!

PLAATS Kerkrade
LOCATIE Music Dome
WEBSITE https://www.facebook.com/90sallround/
LINE UP Paul Elstak, Kicken, Sandy, Marco & Arno. Live: Def Rhymz, Triple D & Flow Real

LOCATIE

DANCE RADIO 1

Luister de hele dag dancehits uit de nieuwste dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.

Social

Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie