29-06 t/m 01-07: Beach Break

Als je denkt aan een beach event, dan denk je in Boxtel natuurlijk aan de Langspier. En dat is precies de locatie waar we naar toe gaan.
Met een door Wagenaars volledig nieuw aangelegd veld, hebben we straks een schitterend podium voor jullie om te shinen.

En jullie dans moves niet te vergeten natuurlijk. Want ook dit jaar gaan we weer feesten op vrijdag en zaterdag. En zaterdag beginnen we al om 16:00. Dus extra beats tijdens de laatste wedstrijd van die dag!

Dit jaar gaat de Beach Break plaatsvinden in het weekend van 29-30 juni en 1 juli.

PLAATS Boxtel
LOCATIE De Langspier
WEBSITE https://beachbreakboxtel.nl/
LINE UP Snollebollekes, Nielson, Acting The Maggot, Lady Bee, Puinhoop Kollektive e.v.a.

LOCATIE

DANCE RADIO 1

Luister de hele dag dancehits uit de nieuwste dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.
Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie