16-09: Brocante en Landelijk (NL)

Op 16 september a.s. wordt de 3e editie van Brocante en Landelijk bij Huis Verwolde gehouden rondom Huis Verwolde in Laren (Gelderland) door Heerenlanden Events in samenwerking met GLK. Kom en geniet van de mooiste schatten en vondsten uit Frankrijk, België en Engeland.

Op het mooi gelegen landgoed Verwolde staat een Edelmanshuis omringd door een tuin, park en het bosgebied Oranjewoud met vij vers en landbouwpercelen. Het aanbod op deze prachtige locatie is ruim en divers, zoals alles op het gebied van Brocante, landelij k wonen en diverse culinaire verrassingen.

Ook een rondleiding door het prachtige Huis Verwolde behoort tot de mogelij kheden. Kortom; een fair voor het hele gezin!

Vanaf de parkeerplaats kun je per huikar naar de fair gebracht worden, € 1,- p.p. (retour).

PLAATS Laren
LOCATIE Huis Verwolde
WEBSITE http://www.glk.nl/verwolde
LINE UP Alles op het gebied van Brocante, landelij k wonen en diverse culinaire verrassingen

LOCATIE

PURE 24

Luister de hele dag beste Europese Hits van 2000 tot nu. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere muziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.pure24.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.
Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie