16-06 t/m 17-06: Dubwise Village

Nieuw reggae- en dub-festival Dubwise Village met Ziggi Recado en King Shiloh

Liefhebbers van dub, reggae, dubstep en drum & bass komen ruimschoots aan hun trekken op Dubwise Village, een nieuw festival dat op 16 en 17 juni 2018 neerstrijkt op De Ven in Spaarnwoude. Dubwise Village biedt een veelzijdige, internationale line-up verspreid over vier stages. Met artiesten als Ziggi Recado, King Shiloh Soundsystem en Smith & Mighty.

Op de live stage staat onder anderen Ziggi Recado met een nieuw album. Deze Nederlandse reggae-zanger heeft met zijn band wereldfaam verworven, met jarenlange tours en hits in landen als Jamaica en Portugal als resulaat. Ziggi komt rond Dubwise Village met een nieuw album.

Het bekende King Shiloh Soundsystem uit Amsterdam heeft twee dagen een eigen stage en ontvangt hier vele gastartiesten. Het duo Smith & Mighty uit Bristol viert zijn 30-jarig bestaan op Dubwise Village. Overige artiesten zijn Earl-16 (bekend van Leftfield), Egoless, Kongo Banga, Joggo, Radikal Guru en nog vele anderen. Er is er ook een camping voor een gelimiteerd aantal bezoekers.

Uniek is de wedstrijd voor bands in de genres dub, reggae of gerelateerde stijlen. Bands kunnen buiten een plek op het hoofdpodium ook nog een professionele studio-opname winnen.

Op culinair gebied tref je eveneens een grote verscheidenheid aan. Er is genoeg plek om even lekker te chillen onder het genot van een hapje en een drankje en om lekker rond te dwalen over de vintage markt. Kortom, twee dagen vol muziek en gezelligheid op De Ven in Spaarnwoude.

PLAATS Velsen Zuid
LOCATIE De Ven
WEBSITE http://dubwisevillage.com
LINE UP - King Shiloh Sound System (for two full days!)
- Ziggi Recado (Live)
- Smith & Mighty (30th Anniversary Set)
- Earl 16
- V.I.V.E.K.
- Kongo Banga (Live)
- Joggo (Live)
- Egoless (Live)
- Radikal Guru
- Twilight Circus
- Uncle Dugs (Jungle Legends Set)
- Cut it Dub
- Bam Bam crew (Chaos & Ldopa + Axel Savage)
- Sun Collective (Live)
- The Illuminated
- Grand Ancestor
- Ras Sjamaan
- Rebel Music Academy
- Vette Mette
- Ras Tology
- Zen Rockers
- and many more more tbc

LOCATIE

DANCE RADIO 1

Luister de hele dag dancehits uit de nieuwste dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.
Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie