30-09 t/m 01-10: Leef

Een gezonde maaltijd in de pan, fluitend voor de spiegel en een stressvrije weekplanning waarbij we tóch privé en zakelijk scoren. Hoe boksen we dat in hemelsnaam voor elkaar? Leef komt met eerlijke antwoorden en laat je vooral je eigen route bepalen. Het evenement is niet een nieuwe to-do op het lijstje. Integendeel, Leef komt op ongedwongen wijze met gezonde ideeën en kilo’s inspiratie. En dát in samenwerking met duizenden nieuwsgierige consumenten.
Leef richt haar pijlen op vier domeinen: gezond, actief, ontspannen en puur. Gezamenlijk geven deze thema’s op zaterdag 30 september en zondag 1 oktober inhoud aan de gezonde tweedaagse in de Groninger MartiniPlaza.

  • LOCATIE: Martiniplaza
  • STAD: Groningen
  • WEBSITE: www.leefevent.nl
  • LINE UP: Gezondheid, sporten, tips, advies, workshops

Luister de hele dag dancehits uit de 90s, 00s en dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

Hoe werkt het

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.

ALLE WINACTIES

Social

Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie