12-10 t/m 14-10: Loversland (NL)

Op 12, 13 en 14 oktober openen we de deuren voor Bobbi Eden’s Loversland, deze keer in de IJsselhallen te Zwolle! De eerste editie was al een unieke beleving, maar de 2de editie zal dit zeker overtreffen! Net als vorig jaar kun je genieten van spectaculaire optredens op het hoofdpodium van top artiesten uit binnen en buitenland. Maar deze keer doen we er nog een schepje bovenop met een 2de podium waar je kunt genieten van kinky SM shows.

Ook het Swingers cafe en het erotische doolhof zijn nieuw deze editie, dus aan spanning geen gebrek. Uiteraard zijn Bobbi Eden en Mark Laurenz ook drie dagen lang aanwezig op de beursvloer en hebben ze er weer zin in om met jullie een praatje te maken of op de foto te gaan.

PLAATS Zwolle
LOCATIE Ijsselhallen
WEBSITE https://www.loversland.nl/
LINE UP Piemels pimpen, Burlesque shows, Temptation, 3D bioscoop, SM Shows,

PURE 24

Luister de hele dag beste Europese Hits van 2000 tot nu. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere muziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.pure24.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.
Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie