MyCOOKS

De MyCOOKS cadeaukaart. Heerlijk om te krijgen en een perfect cadeau om te geven. Wie houdt er nu niet van lekker eten? Met een van de twaalf MyCOOKS cadeaukaarten zit je altijd goed. Trakteer jouw familie, vrienden en zakenrelaties op hun favoriete gerechten en hapjes die ze heel gemakkelijk online kunnen bestellen Voor elke smaakbeleving is er wel een kaart. Van luxe hapjes, amuses, traditionele gerechten en maaltijden tot hele diners en verrukkelijke gebakjes en taartjes. Vers bereid door onze chefs, naar authentieke recepten uit verschillende wereldkeukens. Bereid uit de beste ingrediënten, met zo min mogelijk additieven en overal in de Benelux koelvers thuisbezorgd. Zo geef je voor elke gelegenheid een passend cadeau.

VOOR ELKE SMAAKBELEVING IS ER WEL EEN KAART. VAN LUXE HAPJES, AMUSES, TRADITIONELE GERECHTEN EN MAALTIJDEN TOT HELE DINERS EN VERRUKKELIJKE GEBAKJES EN TAARTJES.

Wat heerlijk zo’n MYCOOKS cadeaukaart. Nu hoef je niet meer verder te zoeken naar een geschikt cadeau. Je kunt ze eenvoudig online bestellen. Ideaal als je weinig tijd hebt. Bestel ze op werkdagen voor 15.00 uur, dan heb je ze de volgende dag in huis. De online cadeaukaarten zijn verkrijgbaar in vaste bedragen, en ingedeeld in twaalf thema’s qua smaakbeleving. Je kiest gewoon een cadeaukaart die past bij de smaak van de ontvanger. Heb je als ontvanger trek in wat anders dan het thema op de cadeaukaart? Bestel gerust iets anders! Weet je wat ook zo handig is? De MyCOOKS cadeaubonnen zijn lekker lang geldig, en heb je saldo over? Dan kun je het bedrag gemakkelijk checken op onze site. Is dat nou geen prettig idee?

WEBSITE: https://www.mycooks.nl

Luister de hele dag dancehits uit de nieuwste dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op het winnen van de MyCOOK cadeaukaart! Eind december krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

Hoe werkt het

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.

ALLE WINACTIES

Social

Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie