26-04: Oranjekoorts

Het gezelligste Koningsnachtfeest van Nederland strijkt voor de vierde keer neer op de Markt in Delft. Met een nieuw thema, nieuwe artiesten en een nieuw (kroeg)podium. Er is een avondvullend muziekprogramma voor alle leeftijden, een nieuwe terreinindeling, een speciaal vriendenterras en nog veel meer. Verwacht een avond volop entertainment, bekende hits en gezelligheid met al je vrienden om je heen. De beste meezingers komen voorbij en wij zorgen voor kilo's confetti, zodat deze Koningsnacht voor jou onvergetelijk gaat worden.

Thema: De Kroegeditie
De Markt wordt dit jaar omgetoverd tot de grootste openluchtkroeg van Nederland. Hoe gaan we dat doen? Een kleine tip van de sluier:
✔ Kroegpodium? Check.
✔ Pianobar? Check.
✔ De langste polonaise ooit? Check.
✔ Gevarieerd muziekprogramma & kroegmuziek? Check.
✔ De grootste pubquiz van Nederland? Check.
✔ Feestkwartiertjes? Superdubbelcheck.
✔ Meters bier, kilo’s confetti, verse bitterballen: check, check, check

PLAATS Delft
LOCATIE Grote Markt
WEBSITE https://www.oranjekoortsfestival.nl/
LINE UP ⋆ Brainpower
⋆ Mr. Belt & Wezol
⋆ Q-Music het foute uur LIVESHOW
⋆ jeWelste
⋆ Johnny Gold Fan Pagina
⋆ Barry Badpak
⋆ Delftsche Helden
⋆ Bartje Biertje
⋆ Winnaar DJ Contes

LOCATIE

DANCE RADIO 1

Luister de hele dag dancehits uit de nieuwste dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.
Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie