26-08: OutdoorPlayday

KidEvents Outdoorplayday is het leukste en grootste kinder evenement van Brabant. De Outdoorplayday van KidEvents is een dag boordevol speelplezier. Een dag waar uw kind naar hartenlust kan klimmen, glijden, springen en de meest uitdagende stormbanen kan trotseren. Ook is er een skelterbaan, een bungeetrampoline, een treintje op rails, een zweefmolen, waterballen, een rodeostier en zijn er ontzettend veel luchtkussens. Daarnaast kun je schminken, is er een ballonenclown, zijn er diverse optredens en is er een kinderboerderij. Tijdens de OutdoorPlayday kunnen de kinderen vrij spelen op de vele attracties die op het terrein staan. Voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar is er een afgeschermd terrein met attracties en spelactiviteiten afgestemd op hun leeftijd

Frietjes met

Gedurende de dag ontbreekt het de kinderen aan niets. Het eten en drinken voor de kinderen is prima geregeld. Kinderen ontvangen een puntzak friet, een lekkere snack, een heerlijk ijsje, zakje chips en onbeperkt limonade. Alle kinderen ontvangen bij binnenkomst een polsbandje met daarop icoontjes. Daarmee kunnen ze gedurende de gehele dag de traktaties ophalen. Dat wordt dus smullen!!

Voor ouders / begeleiders

U bepaalt als ouder / begeleider zelf van wanneer tot wanneer uw kind speelt. De openingstijd van KidEvents is van 10.30 tot 18.30 uur. De organisatie zorgt voor professionele begeleiding bij de attracties. Wilt u als ouder begeleider ook gezellig blijven, dan bent u natuurlijk van harte welkom. De toegangsprijs voor personen vanaf 17 jaar bedraagt 5 euro per persoon bij online reserveren en aan de kassa U kunt een hapje en drankje bestellen bij de verschillende horecapunten. U bent niet verplicht om aanwezig te zijn tijdens de speeldag. Is uw kind jonger dan 8 jaar, dan adviseren wij wel in de buurt te blijven, want u bent zelf verantwoordelijk voor uw kinderen.

Kaarten kosten in de voorverkoop 13,50 euro, dit is inclusief puntzak friet, een lekkere snack, een heerlijk ijsje, zakje chips en onbeperkt limonade.

Parkeren is gratis
Verkoop via kidevents.nl en ticketpoint.nl of aan de kassa.

  • LOCATIE: Kurenpolderweg
  • STAD: Hank
  • WEBSITE: http://www.kidevents.nl/
  • LINE UP: Skelterbaan, Trampolines, Treintjes, Zweefmolen, Waterballen, Rodeostier, meer dan 40 luchtkussens.

Luister de hele dag dancehits uit de 90s, 00s en dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

Hoe werkt het

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.

ALLE WINACTIES

Social

Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie