11-05 t/m 13-05: Pampus Festival

Eiland in het IJsselmeer waar de schepen vroeger kwamen te stranden, en dus voor Pampus lagen. Nu ook een nieuw drie daags festival dat in de vorm van een havenstadje zal aanmeren in het centrum van de Beerzen!

Een groots nieuw evenement, een samenkomst haven voor jong en oud!

Om het eerste jaar meteen knallend te beginnen komen op zaterdag twee grootheden uit de nederpop naar Pampus! Met trots presenteren we Nielson + Band en Van Dik Hout!

Op vrijdag gaan we op glijende guilty pleasure tour met oa. Daisy, Rewind & Sjannies!

Zondag is de entree gratis en is bourgondisch genieten het sleutelwoord. Volop keuze in hapjes & drankjes en op de bühne live muziek.

PLAATS Middelbeers
LOCATIE Doornboomplein
WEBSITE www.pampusfestival.nl
LINE UP Daisy, Van Dik Hout, Nielson, Proeverijen en vele andere

LOCATIE

DANCE RADIO 1

Luister de hele dag dancehits uit de nieuwste dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

HOE WERKT HET

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.
Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie