26 t/m 27-08: Puur Genieten Fair

Houdt u van luxe, lifestyle en van lekker eten en drinken? Mis de Puur Genieten Fair in het gezellige Hillegersberg-Rotterdam op 26 en 27 augustus 2017 dan niet! Kom zomerverhalen uitwisselen op een van de gezellige terrassen, geniet van muziek, eet wat lekkers op het Foodplein en bezoek de vele mooie stands. Hier is alles te vinden op het gebied van: luxe, lifestyle, sieraden design, persoonlijke verzorging, mode, woon- en tuinaccessoires… en nog veel meer!

  • LOCATIE: Bergse Voorplas in Hillegersberg
  • STAD: Rotterdam
  • WEBSITE: http://www.puurgenietenfair.nl/
  • LINE UP: Op het feestelijk aangeklede terrein is de Puur Genieten Fair een plek waar mensen die houden van luxe, lifestyle en lekker eten & drinken elkaar ontmoeten. Er is voor elk wat wils. Diverse workshops, een podium met live muziek en een breed aanbod van standhouders met mooie producten en eten & drinken maken dit event tot een premium belevenis voor alle bezoekers.

Luister de hele dag dancehits uit de 90s, 00s en dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

Hoe werkt het

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.

ALLE WINACTIES

Social

Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie