06-01 t/m 07-01: Reis & Co

Reis&Co, de grootste vakantiewinkel van Noord-Nederland, puilt uit van de ideeën en is daarmee het beste voornemen om 2018 mee te beginnen. Het Reis&Co Event staat genoteerd op zaterdag 6 en zondag 7 januari in de Groninger MartiniPlaza. Jaarlijks brengt Reis&Co circa 8.000 tot 9.000 bezoekers op de been. Groningen Airport Eelde is ook in 2018 official partner van het evenement.

Verre reizen vol zon en avontuur, culturele (steden)trips, maar ook weg in Nederland – of het nu voor een dag, weekend of langere periode is. Reis&Co is een inspiratiebron voor liefhebbers van lange vakanties, weekendjes weg en dagjesmensen. Eén keer per jaar legt het de wereld aan de voeten van duizenden reislustige bezoekers.

  • LOCATIE: Martiniplaza
  • STAD: Groningen
  • WEBSITE: www.reisenco.nl
  • LINE UP: Cruises, kamperen, avontuurlijk reizen, stedentrips, wintersport, verre reizen, fietsen en wandelen

Luister de hele dag dancehits uit de nieuwste dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

Hoe werkt het

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.

ALLE WINACTIES

Social

Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie