SportBoxx

Met SportBoxx maak je elke sportliefhebber blij. Kies je voor een dagje golfen of geef je liever een hockeyclinic cadeau?

De keuze is aan jou!

Een voetbalwedstrijd van iemand zijn favoriete club tot racen in een Lamborghini, het is allemaal mogelijk. Er zijn SportBoxxen voor voetbal, Formule 1, paardensport, tennis, boksen en golfen.

SportBoxx biedt meer dan 55 verschillende thema's.

WEBSITE: https://www.sportboxx.com

Gratis boek bij bestelling vanaf 50 euro

  • Voetbal: SportBoxx werkt samen met veel voetbalclubs in Nederland en België. De voetbal SportBoxx is het ideale cadeau om weg te geven aan een voetballiefhebber.
  • Events: Van paardensport tot boksen. Van golfen tot Formule 1. Of liever toch racen met de Supercar Experience? Met de SportBoxx voor events kan je vele kanten op.
  • Pro Clinics: SportBoxx biedt een 6-tal verschillende Pro Clinics aan. Dit cadeau is ideaal voor de beginnende sporter, maar ook voor degene die wat langer meelopen.

Luister de hele dag dancehits uit de nieuwste dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op het winnen van de SportBoxx! Eind december krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

Hoe werkt het

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.

ALLE WINACTIES

Social

Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie