27-12 t/m 30-12: Top 2000 Live Cafe

Bohemian Rhapsody, Hotel California en Stairway to Heaven. Deze legendarische nummers vormden in 2016 de top drie van de Top 2000. In december wordt bekendgemaakt of deze liedjes opnieuw het meest populair zijn. Speciaal voor muziekliefhebbers wordt in dezelfde periode een Top 2000 Live Café georganiseerd in een theatertent op het Malieveld. Een hommage aan de muziek en bovenal een bruisend evenement met live band, popkoor en bekende DJ’s. Het Top 2000 Live Café vindt elke avond plaats van 27 december tot en met 30 december.

​Ieder jaar kijken muziekfans hier met spanning naar uit: de start van de Top 2000, een radioprogramma van de Publieke Omroep waarbij de 2.000 populairste platen achter elkaar worden gedraaid. Een bonte stoet van muziekstijlen en genres komt voorbij tijdens de laatste dagen van het jaar. Het nieuwe ‘Top 2000 Live Café’ in Den Haag sluit naadloos bij dit muzikale spektakel aan. Er wordt een ode gebracht aan de populairste muziek van dit moment. De nummers worden gedraaid door DJ’s Mark Stakenburg en Kasper Kooij. Daarnaast is er onder meer een live band en zorgen popkoren voor een spetterend optreden. Op videoschermen worden clips en informatie getoond. Mis het niet!

Luister de hele dag dancehits uit de nieuwste dancehits van nu en binnenkort. Win ook tickets of luister naar uittips, de hele dag lekkere dancemuziek en thema half uren met specials. Ga snel naar www.danceradio1.nl

Maak kans op 2 tickets! Enkele dagen voor het evenement krijgen de winnaars persoonlijk bericht en/of tickets per mail over hun gewonnen prijs.

Like us en maak kans op extra prijzen:

Hoe werkt het

1. Vul onderstaand formulier zo vollledig mogelijk in.
2. Na het versturen ontvang je van ons direct een e-mail. (geen ontvangen? Check ook je spambox)
3. In deze e-mail vragen we je te bevestigen dat je wil deelnemen aan de prijsvraag (zo weten we zeker dat je e-mailadres juist is). LET OP JE MOET DE E-MAIL BEVESTIGEN ANDERS MAAK JE GEEN KANS OM TE WINNEN!
4. Na bevestiging ga je tevens akkoord dat je onze nieuwsbrief ontvangt (maximaal 1 keer per week). Afmelden is altijd mogelijk in de nieuwsbrief staat een afmeldlink.
5. Je ontvangt nooit mail of spam van derden dus je e-mailadres wordt alleen gebruikt voor de nieuwsbrief en communicatie indien je gewonnen hebt.

ALLE WINACTIES

Social

Referenties Links Contact Nieuwsbrief (archief) Doe mee! spelregels

PRIJZENNET is een EB Medianet productie